Den vilda skörden - Halländsk Matkultur

Tiraholm

På Tiraholms fisk börjar du din dag med någon av deras delikatesser på insjöfisk efter eget recept. Här finns råvaran ett stenkast ifrån dig, sjö, skog, åkrar och ängar blir en vacker kuliss som omger både gården. På Tiraholm finns något för alla, restaurang, café, glasskiosk och härliga omgivningar att springa omkring på.

Petersson och Ströms Handelsbod 

Hos Linnea och Anna hittar du en handelsbod precis som den var förr. Här handlar riktigt fina halländska gottigheter, hållbart producerade kläder, leksaker och andra saker som är bra att ha. Handelsboden är ett måste stopp på din resa genom Hallands skogar.

VJ Vilt

Hos VJ Vilt står den vilda skörden i centrum. Mitt inne i de halländska skogarna, närmare bestämt i Nissaryd hittar du den spännande destinationen. En gårdsbutik, restaurang, café och slakteri för viltkött där du verkligen får smaka på det lokala.

Knystaria

Avsluta dagen på Knystaria, precis vid Nissans brusande fors hittar du den Hallands nyaste grymma pizza. Här gör man det inte komplicerat, en fantastisk pizza gjord på de bästa råvarorna, noggrant utvalda efter vad säsongen erbjuder. Bakad på surdeg i en öppen vedeldad pizzaugn toppad med kärlek, det kan aldrig bli fel!