Hemma hos Gårdakrik - Halländsk Matkultur

Hemma hos Gårdakrik – en mötesplats i dalen

För dig som vill bada i halländsk hjärtligt kärlek, äta en riktig bonnamiddag, träffa nya människor och njuta av skog och mark. För dig har vi skapat detta sociala paket. Mitt i den vackra dalen ligger mötesplatsen och byn Gårdakrik. Här är dörrarna alltid öppna – här får du checka in, sova gott, äta, slöjda och skratta. Lite som ett vandrarhem i Byron Bay eller Sofia i Nangijala i Bröderna Lejonhjärta. Människor från hela världen, med nyfikenhet på livets goda, strålar samman, fyller på med ny energi. Och vill alltid tillbaka. Nu är det din tur.

Fakta om paketet:

Pris: 2 000 kr/person

Bokningsbara datum: 

Kommer inom kort
 
Paketet inkluderar:

– Fika – sju sorters kakor från Ninas Bakery Shop

– Middag

– Övernattning (delat rum
– Utflykt till butik Magi Mode
– Utflykt till Derome trämuseum
(Dryck tillkommer)

Så här går det till:

15.00 Eftermiddagsfikat är serverat i trädgården när du kommer (om vädret tillåter). Prick klockan 3. För så gör vi på landet. 7 sorters kakor och bakverk från Ninas Bakery Shop, kaffe eller te.

16.00 Efter goa samtal är det dags för en promenad till sjön. Gårdsägaren Morgan berättar om naturen runt om och hur skogen och våtmarkerna fungerar. Sedan är det möjligt att bada, fiska eller ro. Du väljer.

19.00 Om kvällen blir det 3 rätters middag i Helen Anderssons hemmarestaurang på temat skog och vilt. Prat in på småtimmarna. Gott i glasen.

ca 22.30 God natt. Du kryper ner i din säng. Om du vill (och vågar) finns det möjlighet att sova i kojan i skogen – då får du vara alldeles ensam och lyssna in skogens magi.

9.00 Efter en god frukost med lokala råvaror är det dags att bege sig till Deromes Trämuseum för en guidad tur och/eller en shoppingtur till Magi-mode på landet  i Sällstorp

Bokningsbart för 10 pers – extra varmt välkommen du som reser ensam!

Avbokningsvillkor – förslag:
Fri avbokning och ombokning till och med 28 dagar innan ankomst.
Vid avbokning 27 dagar till och med 14 dagar före ankomst utgår 50% återbetalning.
Avbokning 13 dagar eller senare än 13 dagar före ankomstdatum återbetalas ej. Senare ombokning möjlig endast vid uppvisande av läkarintyg.
Avbeställningsskydd med förmånligare avbokningsvillkor kan tecknas vid bokning.
Genom att du betalar accepterar du våra avbokningsvillkor.

Online betalning

Paketet inkl upplevelse, fika, middag och boende – betalas vid bokning och bokningen är giltig först efter att betalning genomförts och bekräftats.

Bekräftelsemejlet fungerar som avtal mellan dig och Gårdakrik.
Kontrollera att uppgifterna stämmer och meddela oss omedelbart vid eventuella felaktigheter.

Hela beloppet för boendet betalas vid bokningstillfället via bank-, kreditkort eller swish.

Öppet köp gäller fram till och med 28 dagar före ankomst.

Alla priser är inklusive moms.