Mindful eating - Halländsk Matkultur

Mindful eating
– Vegetarisk matlagningskurs, yoga och mindful eating

Vi börjar hos Hela Hälsans Hus för ett härligt yogapass på mattan “Vinyasa Slow Flow” där du får landa i kroppen och långsamt röra dig i takt med ditt andetag. Klassen passar dig oavsett om du är helt ny till yoga eller har yogat tidigare. Efter klassen bjuder vi på en mindful eating workshop med fika och möjlighet att bara vara i vårt härliga hus med naturen runt knuten. Många är vi som äter ”on the run” och vad händer när vi äter i medveten närvaro? Det ska du få testa och lära mer om. En härlig fika på lokala och ekologiska råvaror innan ni kör längs vackra kringelikrokiga landsvägar till Skårs Gård. En resa som tar ca 16 minuter.

 

På Skårs Gård möts ni av Cissi Urbanke som är en fantastiskt duktig kock med förkärlek för det vegetariska köket. Av henne ska ni få lära och laga mat tillsammans med. Resultatet blir en trerätters middag som final för denna dag. Menyn får du med dig hem och massor av tips i din vegetariska matlagning.

 

Vill du sova över finns det glampingtält på Skårs Gård.

Fakta om paketet:

Pris: 1250 kr pp inkl moms

Bokningsbara datum: 

Lördag 28 sep 2024
Paketet inkluderar:
– Vegeterisk matlagningskurs
– Yoga
– Mindful eating
Hela Hälsans Hus är ett unikt livsstilshak med fokus på helhetshälsa. Drivkraften är att göra gott för människor och skapa hälsa, kärlek och hållbarhet i en föränderlig värld. De värnar om det lokala, småskaliga och genuina med fokus på miljö och hållbarhet. Hela Hälsans Hus drivs av Erika Holm och Anna Bragsjö. Du hittar dem i ett karaktäristiskt falurött hus vid vägs ände. Havsnära och omgivet av skog och ängar.

Skårs Gård har varit en välkomnande mötesplats sedan 1997. Gården har anor från 1800-talet och har med mycket kärlek rustats upp till dagens skogsnära mötesplats i Gällinge. Smakglädje – vilket härligt ord! Det är precis vad Skårs Gård försöker förmedla med sin mat. Maten och deras egentillverkade glass har alltid inslag av just glädje. De serverar säsongsbaserad mat de själva tycker om och som stimulerar öga och gom. Det är enkelt och rustikt, ofta med en twist som gör att maten känns speciell. Inspirationen hämtas från den halländska naturen, med nedslag i hela världen. Maten ramas in i en vacker miljö, där vi tänker på uppläggning, ljussättning och naturligtvis fräscha blommor direkt från vår egen trädgård. Kock på Skårs Gård är Cissi Urbanke, en av Sveriges främsta kockar inom hållbar & vegetarisk/vegansk mat! Av henne ska ni få lära och laga mat tillsammans med. Resultatet blir en trerätters middag som final för denna dag. Menyn får du med dig hem och massor av tips i din vegetariska matlagning.

Om Hela Hälsans Hus är ett unikt livsstilshak med fokus på helhetshälsa. Drivkraften är att göra gott för människor och skapa hälsa, kärlek och hållbarhet i en föränderlig värld. De värnar om det lokala, småskaliga och genuina med fokus på miljö och hållbarhet. Hela Hälsans Hus drivs av Erika Holm och Anna Bragsjö. Du hittar dem i ett karaktäristiskt falurött hus vid vägs ände. Havsnära och omgivet av skog och ängar.


Om Skårs Gård har varit en välkomnande mötesplats sedan 1997. Gården har anor från 1800-talet och har med mycket kärlek rustats upp till dagens skogsnära mötesplats i Gällinge. Smakglädje – vilket härligt ord! Det är precis vad Skårs Gård försöker förmedla med sin mat. Maten och deras egentillverkade glass har alltid inslag av just glädje. De serverar säsongsbaserad mat de själva tycker om och som stimulerar öga och gom. Det är enkelt och rustikt, ofta med en twist som gör att maten känns speciell. Inspirationen hämtas från den halländska naturen, med nedslag i hela världen. Maten ramas in i en vacker miljö, där vi tänker på uppläggning, ljussättning och naturligtvis fräscha blommor direkt från vår egen trädgård. Kock på Skårs Gård är Cissi Urbanke, en av Sveriges främsta kockar inom hållbar & vegetarisk/vegansk mat! Av henne ska ni få lära och laga mat tillsammans med. Resultatet blir en trerätters middag som final för denna dag. Menyn får du med dig hem och massor av tips i din vegetariska matlagning.

Bokning och fakturering
Bokningen och betalningen sker på hemsidan https://skarsgard.se

Bokningen är giltig först efter att betalning genomförts och bekräftats.

Efter gästens bokning får de ett bekräftelsemejl som fungerar som avtal mellan dig och Skårs Gård. Kontrollera att uppgifterna stämmer och meddela oss omedelbart vid eventuella felaktigheter.

Hela beloppet för workshop och middag betalas vid bokningstillfället via bank-, kreditkort eller swish

Öppet köp gäller fram till och med 28 dagar före ankomst. Eller vill ni att anmälan är bindande men platsen går att lämna över till annan vän

Alla priser är inklusive moms.