Pizzaresan - Halländsk Matkultur

Prostens Pizza

Hos Lisa och Markus på Prostens Pizza hittar du handplockade godsaker, massa smårätter och rustika pizzor i romersk stil. (Det vill säga tunna och krispiga pizzor). På Skrea Backe finns det nästan alltid något nytt att upptäcka och här får du verkligen en helkväll med massa god äkta halländsk matkultur. Kom vid öppning eller boka bord.

Lilla Napoli

I en gammal bensinmack i ett industriområde i Falkenberg hittar ni en riktig halländsk pärla. På Lilla Napoli äter du Pizza Napoletana av högsta kvalité bakad med besatthet av riktiga pizzanördar.

Byaregårdens Brygghus

Byaregårdens Brygghus är ett litet familjeägt hantverksbryggeri som ligger vackert beläget vid Viskans kant. Här äter du napolitansk pizza i vedeldad stenugn och för dig som är sugen på lite mer så finns det goda smårätter och såklart god dryck.

Knystaria

I Rydöbruks övergivna konstnärsby hittar du Hallands nyaste pizzeria, Knystaria. Efter succén med Knystaforsen satsar Nicolai och Eva Tram nu på hela familjen med sin lantliga pizzeria. Här kan du smaka vedeldade Halländska pizzor med krispig utsida och otroligt god och mjuk insida. Tänk på att boka bord.