Walking with friends - Halländsk Matkultur

Walking with friends and food

Barndomsdrömmen om en trädkojas äventyr kan komma till liv! Vaggas till sömns av trädkronornas dans med två dagars härlig vandring i de Halländska skogarna.

Du börjar äventyret med en kväll av skratt, goda vänner, ångande bastubad och kvällsdopp i Yasjöns tysta
lugn. Sedan blir det middag och en hotellupplevelse i naturens närhet på Åkulla outdoor resort.

Efter en härlig frukostbuffe är det dags att svepa in sig
i skogens milda närvaro med vandring genom Åkullas bokskogar. När du nått målet – Hakestads basecamp blir det gemenskap och glädje över öppen eld. Kokkaffe, doften av skog, ljudet av knastrade vedklabbar, och smakerna av lokala råvaror i sitt rätta element – en sprakande brasa i Hallands vackra skogar.

När du sovit till ljudet av vinden genom trädens grenar, och käkat frukost på en stubbe i doften av mossa, är det dags att snöra på kängorna igen. Ny rutt och nya äventyr, med ett lunchstopp på Härliga Öströö fårfarm. Sitt ner och njut av en stilla, välsmakande lunch i en härlig lantbruksmiljö, omgiven av mjuka får. Handla sedan med dig något gott närproducerat hem, och låt minnet av naturens milda lugn följa med dig en lång tid framöver.

Vandringspaket:

Vandring Hallandsleden with Friends

Pris: Från 4 995 kr

Bokningsbara datum:  31 maj-2 juni, 6-8 september,  20-22 sept, 4-6 oktober.

Innehåller: Boende 2 nätter, 2 frukost, bad i sjö och sjöbastu, 1 lunchlåda, 1 lunch voucher, 2-rätters middag, 4-rättersmiddag. 

Företag inkluderade i paket: Åkulla Outdoor Resort, Camp Hakestad och Öströö fårfarm