Aktiviteter - Halländsk Matkultur

Pastakurser

Fermenteringskurser

Surdegskurser

Matvandringar

Kulinariska cykelrundor

Aktiviteter

Vill du på riktigt uppleva sensommar och tidig höst i Halland? Då ska du göra det genom att möta och umgås med någon av oss som valt att ägna våra liv åt livsmedelsproduktion eller mathantverk. Här kommer vi att fylla på med aktiviteter, kurser och matvandringar som får dig att säga ”Aha”, ”Aah” och ”Wow”!

Farmers Table

Farmers Table

Välkommen till en matupplevelse utöver det vanliga! En helkväll och gastronomisk fest på Ahla Mossens Vilthägn med lokal mat, spännande smaker och intressanta möten med producenterna själva.

läs mer
MÖRKERÄVENTYRET

MÖRKERÄVENTYRET

Vem vågar åka fortast ner för rodelbanan i mörkret? Upplev ett magiskt sportlovsäventyr i de Halländska skogarna. Grym mat, mys framför braskamin, rodel, sällskapsspel, discgolf och en riktigt god natts sömn.

läs mer
Walking with friends

Walking with friends

Vaggas till sömns av trädkronornas dans med två dagars härlig vandring i de Halländska skogarna och dukat bord mitt i skogen. Ett äventyr med skratt, goda vänner, ångande bastubad och kvällsdopp i Yasjöns tysta lugn.

läs mer
Tång & skog

Tång & skog

Här är en smakbar upplevelse under en dag för dig som uppskattar livets goda och som kombinerar det bästa vi vet från naturen: tången och skogen. Ett paket där du kommer att inspireras, lära nytt, äta gott och vandra i härligt vackra och utvalda miljöer.

läs mer
Det vilda smakäventyret

Det vilda smakäventyret

Upptäck den vilda sidan av Halland! Cykla runt på asfalterade bonnavägar, lär, lev och förundras över de vackra öppna landskapen, människorna, djuren, naturens delikatesser och ta del av lokala hemligheter med dukat bord mitt bland hjortarna.

läs mer
Bike & Bites

Bike & Bites

Då du älskar cykel i underbar natur och miljö kombinerat med närodlade smakupplevelser är detta ett paket du inte vill missa. Med den inspirerande gårdsmiljön utanför fönstret och sjön Bolmen i blickfånget checkar du in på Tiraholm som blir vår utgångspunkt.

läs mer